Geïnteresseerd?

Contact met de makelaar

Te huur: Huis Kolonel Michaëlstraat in Naarden

1411 VM (Tuindorp Keverdijk)
€ 2.750 per maand
  • 167 m²
  • 5 kamers
  • Gemeubileerd

Beschrijving

In tuindorp Keverdijk gelegen geheel gerenoveerde en luxe middenwoning met een zonnig dakterras en een voor en achtertuin. De woning kan gemeubileerd worden gehuurd (of gestoffeerd), deze bijzonder sfeervolle woning heeft een speelse indeling met 4 slaapkamers en 2 badkamers heeft aan de voor en achterzijde een balkon / dakterras, De woning kan gestoffeerd als gemeubileerd worden opgeleverd en is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen (A1, A6), scholen en de winkels om de hoek.

Entree, hal met garderobe, toilet, trapopgang. Op de begane grond tref je aan de voorkant een luxe ingerichte werkruimte aan de voorzijde van de woning met op maat gemaakte kastenwand. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer met douche en kitchenette met toegang tot de patiotuin.

Deze tuin heeft een overkapping voor de fietsen en een praktische achterom.

Eerste etage; lichte en ruime woonkamer met balkon aan de voorzijde, heerlijk koffie drinken in de ochtend. De woon /eetkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel/ vriescombinatie, vaatwasmachine en een combi oven. Vanuit de keuken toegang tot het ruime en zonnige dakterras met zonnescherm over de gehele breedte en een trap naar de tuin op de begane grond.

Tweede etage, ruime slaapkamer met kastenwand, kastenkamer, royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en kastruimte.

Derde etage, ruime slaapkamer onder de schuine kap met dakkapel. Kortom, door de speelse indeling een bijzonder ruime en praktische woning voor het hele gezin.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Te huur
Beschikbaar
Per 01-12-2024
Interieur
Gemeubileerd

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Tussenwoning, Eengezinswoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Indeling

Aantal kamers
5

Buitenruimte

Tuin
Aanwezig (gelegen op het noordwesten)
Tuinbeschrijving
Achtertuin en voortuin

Energie

Verwarming
CV-ketel
Meld een probleem met deze woning