Geïnteresseerd?

Contact met de makelaar

Te huur: Appartement Texelstraat in Amstelveen

1181 ES (Randwijck Oost)
€ 2.895 per maand
  • 95 m²
  • 3 kamers
  • 19 m²

Beschrijving

Texelstraat 102, 1181 ES Amstelveen

Aan de Texelstraat in Amstelveen treft u het imponerende appartementengebouw FOREST HILL LUXURY APARTMENTS. Een unieke kans om per direct een volledig nieuw appartement te betrekken.

Luxe, comfort en elegantie ontmoeten elkaar op deze unieke plek. Een plek uit duizenden, waar u geniet van het beste van twee werelden. Enerzijds de rust en ruimte die u wenst wanneer u thuis komt. Anderzijds alle wenselijke faciliteiten op steenworp afstand. Met 25 luxe appartementen is FOREST HILL een once in a lifetime kans, die u niet wilt missen. Kijk voor uitvoerige informatie op de projectwebsite: ******.

Er zijn:

  • Exclusieve living mansions van ca. 200m²
  • Royale hoekappartementen van ca. 125m²

Alle appartementen zijn voorzien van een zeer uitgebreide Siematic keuken en luxe sanitair. U heeft bij het huren van een appartement de mogelijkheid een parkeerplaats in de onderbouw te huren voor €275,- per maand. Bekijk het volledige aanbod op de projectwebsite: ******.

MEER OVER DIT BIJZONDERE PROJECT

In de luxe appartementen kunt u dagelijks genieten van heerlijk veel licht, lucht en ruimte door de enorme raampartijen. Daarmee haalt u buiten naar binnen. Maar andersom is net zo eenvoudig. Schuif de schuifpui open en geniet van de zon op uw royale balkon. Daarnaast ontbreekt het de bewoners niet aan comfort. Vanuit de ondergrondse parkeergarage met oplaadpunten voor elektrische auto's brengt de lift u naar de appartementen en penthouses. In het interieur vind u een luxe Siematic keuken met Siemens apparatuur. Wat uw keuze ook is; uw appartement of penthouse is klaar voor duurzaam gebruik en een zorgeloze en plezierige toekomst.

Wat u ook zult proeven in dit project is de filosofie van "SHIRIN YOKU", een natuurtherapie uit Japan. Shirin yoku betekent letterlijk 'baden in het bos', waarbij u zich onderdompelt in de atmosfeer van het bos en de omringende natuur. Daardoor ontstaat er ruimte om ‘uit uw hoofd’ te komen en volledig in het hier en nu te zijn.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

FOREST Hill LUXURY APARTMENTS ligt op een unieke, centrale plek. Zowel met de auto als het openbaar vervoer bent u in no time op uw plaats van bestemming. Amstelveen is per bus en tram uitstekend bereikbaar. Met zo’n centraal gelegen woonplek biedt ook de fiets uitkomst. De Zuidas in Amsterdam ligt op fietsafstand, evenals de vele kwaliteitswinkels die onze hoofdstad kent. In het luxe winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam vindt u een groot aantal ambachtelijke speciaalzaken en een XL-supermarkt. Bent u op zoek naar internationaal onderwijs, dan is Amity, International School of Amsterdam, een absolute aanrader.

Direct bij u om de hoek vindt u een A-supermarkt en een kwaliteitsslager/traiteur aan de Rembrandweg. Wandelt u nog iets verder, dan ziet u winkelcentrum Stadshart Amstelveen, een viersterren shopping mall, met onder andere een Bijenkorf, ultiem genot in de Rituals shop en de beste koffie uit uw eigen Starbucks café. Het Gelderlandplein en Amstelveen Stadshart ijveren met elkaar om de titel “meest luxe winkelcentrum” en u woont er precies tussen in.
Even uw hoofd leeg maken of samen met de hond een fanatiek rondje joggen? Het Amsterdamse Bos is vlakbij. Hier vindt u kilometers aan wandel-, fiets-, ruiter- en kanoroutes. Bovendien biedt het Amsterdamse Bos u ook volop vertier in de vorm van theater, festivals, sport, recreatie en horeca. En wilt u een dagje cultuur snuiven, dan is het Cobra Museum een bezoek meer dan waard.

Spa & Wellness Zuiver even verderop aan de Bosbaan is de perfecte plek om bij te komen van alle dagelijkse drukte. Lekker uit eten of een drankje doen op het terras om de dag in stijl af te sluiten? Er zitten volop leuke stekjes bij u om de hoek. Neem restaurant Loetje, waar u in de zon op het terras geniet van de voorbijvarende bootjes op de Amstel.

Forest Hill Bouwnummer 12

Luxe en locatie komen samen in dit hoogwaardig hoek appartement (circa 95m²) met een terras van (circa 19m²). Het appartement is gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos, boven de winkels in een stijlvol pand met veel groenvoorzieningen in het zeer gewilde Amstelveen. Het riante appartement kent bijzondere luxe elementen en kenmerkt zich door het gebruik van groen tijdens de bouw.

Indeling:

Kelder:
Ruime eigen parkeerplekken, begingen, trappenhuis en twee liften.

Begane grond:
Tweemaal een algemene toegang aan de Texelstraat met trappenhuis en lift. Aantal bergingen aan de zijkant en winkels in de plint. Inrit van de parkeergarage is aan de Terschellingstraat.

Tweede Verdieping:
Via de lift of trap komt u uit op de hal van de tweede verdieping. Via de entree komt u in de hal van het appartement. Deze biedt toegang tot het separate toilet, meterkast, berging, badkamer en de slaapkamer.

De badkamer is gesitueerd naast de voordeur en is voorzien van een ruime inloopdouche, handdoeken radiator en een dubbele wastafel. Hier tegenover zit de inpandige berging waar de aansluitingen zit voor de wasmachine en droger. Hiernaast zitten de twee slaapkamers gesitueerd. Deze kijken uit op de Texelstraat.

De ruime woonkamer is voorzien van een Siematic open keuken met een eiland en verschillende inbouw apparaten. Via de twee schuifpuien betreed u het ruime terras dat grenst aan de Texelstraat. Door de vele ramen en de schuifpuien is het een lichte kamer met veel daglicht toetreding.

Bijzonderheden:

  • Appartementsrecht 95m² (NEN2580 gemeten)
  • Beschikbaar voor onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
  • Twee ruime slaapkamers
  • Royale living
  • Luxe inbouwkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur
  • Twee inpandige bergingen
  • Riant terras
  • Vlakbij het bos
  • Vloerverwarming
  • HR++ glas
  • Luxe Siematic keuken met Siemens inbouwapparatuur en Bora kookplaat met afzuiging
  • Parkeerplaats te huur voor €275,- per maand inclusief servicekosten, exclusief electra

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht

Huurprijs
€ 2.895 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Te huur
Beschikbaar
In overleg
Onderhoudsstaat
Zeer goed

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
250 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Tussenverdieping, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Ligging
  • Aan een rustige weg
  • Aan bosrand
  • In een woonwijk

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
  • Kabel TV
  • Lift
  • Glasvezelaansluiting
  • Mechanische ventilatie
  • Dakterras
  • Douche
  • Schuifdeuren
  • Bergruimte
  • Toilet

Buitenruimte

Balkon
Niet aanwezig
Tuin
Aanwezig (19 m²)
Tuinbeschrijving
zonneterras

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV-ketel
Warm water
CV-ketel
Cv-ketel
HR-Combi (Gas, uit 2022, Eigendom)
Energielabel
A+

Bergruimte

Schuur/Berging
Aanwezig
Omschrijving
Inpandig

Parkeergelegenheid

Aanwezig
Ja
Soort parkeergelegenheid
Betaald
Omschrijving
Los te koop

Garage

Aanwezig
Nee
Meld een probleem met deze woning